Barkácsoland

Csapongó, reneszánsz blog a nyakunkra tekeredő édes hazánkról - avagy a hülyeség nem rendszerspecifikus.

Friss topikok

  • nedudgi: Pécsi, naná - ha ez nem is olyan eccerű. A jó öreg Király viszont nem hiányzott Kossuth helyére se... (2008.09.22. 07:30) A kő a hibás!
  • tomcat: A kérdés innentől egyszerű. Leveszed ezt a mocskolódást és bocsánatot kérsz, vagy megy ellened is ... (2008.04.16. 02:27) Pártlap, Kandúr, pirosbetűs

Linkblog

HTML

Győzelemmel köszöntenék a karácsonyt

2009.12.28. 12:14 | nedudgi | Szólj hozzá!

Az újság a sportrovatnál nyitva, a havas latyak ellen fekszik a cipők alatt, kilátszanak az öles címbetűk. A cipők alatt az újság maradéktalanul betölti hivatását; négy-öt réteg jó nedvszívó képességű papír, az előszobában latyak tehát sehol.

Hanem a cím. Valahonnan ismerős, és beugranak a harminc-negyvenéves emlékek. Hát persze: Jobb osztályzatokkal Pártunk XV. (vagy bárhányadik) Kongresszusára! és csupa effélével volt tele a sajtó - már akkor is.

A szereplők cserélődnek, a hülyeség örök.

Most épp szegény sportolók nevében, nem tudni épp kikében, a cikket elolvasni már nem érdemes. Ugyanúgy, mint harminc-negyven évvel ezelőtt. A papír fehér, reggelente meg kell tölteni, szinte mindegy is, mivel. A jónép megveszi, ha másra nem, sámfa helyett alkalmilag megteszi.

A Karácsony Szent Eszmerendszerébe pedig nem létezik, hogy beléakadjon a sajtó robotosa. Nem szabad neki, érdekeket sértene vele. Harminc-negyven éve Pártunk érdekeit, most inkább a Magasságos Egyházéit meg a lelkekért és pénzekért vele erős vetélkedésben lévő városszéli veddmegdobdel-áruházakét. Akkor inkább csontig benyalunk. A bamba nép meg elvitakozgathat addig is: rendszerváltás vagy rendszerváltozás volt-e itt vajon? 

Homousion vagy homoiusion? Vagy csak holmi illusion?
 

Címkék: karácsony pártfegyelem sportrovat

A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsoland.blog.hu/api/trackback/id/tr111627997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása