Barkácsoland

Csapongó, reneszánsz blog a nyakunkra tekeredő édes hazánkról - avagy a hülyeség nem rendszerspecifikus.

Friss topikok

  • nedudgi: Pécsi, naná - ha ez nem is olyan eccerű. A jó öreg Király viszont nem hiányzott Kossuth helyére se... (2008.09.22. 07:30) A kő a hibás!
  • tomcat: A kérdés innentől egyszerű. Leveszed ezt a mocskolódást és bocsánatot kérsz, vagy megy ellened is ... (2008.04.16. 02:27) Pártlap, Kandúr, pirosbetűs

Linkblog

HTML

Game over

2008.03.23. 15:30 | nedudgi | Szólj hozzá!

A szavazófülke előtt megcsörrenő mobilba a mindig érvelni kész, szánandó mérnöki értelem már nem mond semmit, „kampánycsend van, édesem” és leteszi.

         A mindig érvelni kész, szánandó mérnöki értelem úgy hitte, hogy belátható, a kinépszavazott díjak helyett tüstént lesz majd egyéb, kövérebb díjtétel akárhány, érvelni csöndben érvelt tehát, szőrmentiben.

         A mindig érvelni kész, szánandó mérnöki értelem tévedett.

         Lett ugyan újabb díjtétel, hogyisne lett volna olyan. Még vasárnap este lett. De nem a minden Viktorok réme, évtizedek óta első államférfiú, az orrok Ference rukkolt elő vele. Nem. Hanem nagyobb úr, az, akinek Viktor első perctől hódol, noha nevét kiejteni nemhogy nem meri, nem is látszik tudni, ki ő. Ő a Balkán Szelleme.

         A műszaki kultúra úgy tartja, korrupció az, amiből téged kihagynak.

         A vizitdíjautomatákat parkolóautomatákká alakítani a Gámán Kft. már vasárnap este kész.

         Ezt nem képes semmi Viktor semmi Gyurcsányokra rákenhetni. Ehhez Viktor fantáziája kevés. Ez Magyarország, feleim.

Címkék: tandíj népszavazás vizitdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsoland.blog.hu/api/trackback/id/tr52393487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása