Barkácsoland

Csapongó, reneszánsz blog a nyakunkra tekeredő édes hazánkról - avagy a hülyeség nem rendszerspecifikus.

Friss topikok

  • nedudgi: Pécsi, naná - ha ez nem is olyan eccerű. A jó öreg Király viszont nem hiányzott Kossuth helyére se... (2008.09.22. 07:30) A kő a hibás!
  • tomcat: A kérdés innentől egyszerű. Leveszed ezt a mocskolódást és bocsánatot kérsz, vagy megy ellened is ... (2008.04.16. 02:27) Pártlap, Kandúr, pirosbetűs

Linkblog

HTML

Arturo Bartok

2007.12.08. 12:58 | nedudgi | Szólj hozzá!

Új volt a nagy fekete furgon, hazafelé beugrottam a barátomhoz, akivel értelmes dolgok mellett időnként kocsikról is el szoktunk diskurálni. Ritkán, mert messze lakunk, végtére is nagy, szabad országban élünk…

 A rádió, ügyes, jóhangú kis kütyü, Bartókra volt állítva, a nagy, diszkrét kijelzőn csöndesen ejtőzött az adó leghatásosabb reklámja: a neve. Barátom gyors oldalpillantással nyugtázta, hogy mit hallgatok, és ezután már látta értelmét megdicsérgetni a kocsit is.

A stúdióban a méregdrága, prémium kategóriás beépített kávéfőzőből igyekszem előcsalogatni a pótszernek való hitvány neszkávét, megpihen a szemem az aláépített rádión, beállítom az órát rajta. És ha már ott a kezem, hát keresgél. A kezem keresgél, noha az eszem tudja, a megye összes beszédhibás idiótája évek óta a rádiókban csapódik le és amelyiknek nem jut hely, hát alapíttat magának egyet, a Bartók pedig nehezen fogható itt (is). De szerencsém van, elcsípem egy zenekari mű utolsó futamait, aztán – aztán baj van, mert fölnyihog az obligát reklám. Az obligát egyentahó reklám, ami pont a helyén van a Boros-Bochkor-alulkultúrákban, nade a szellem adóján?!

Emerhárombartók. Juhú. Nemsokára enyerté. Pánikszerűen kikapcsolom a rádiót. Állítsátok meg Arturo Újít!!

Címkék: reklám rádió bartók mr3

A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsoland.blog.hu/api/trackback/id/tr61256812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása