Barkácsoland

Csapongó, reneszánsz blog a nyakunkra tekeredő édes hazánkról - avagy a hülyeség nem rendszerspecifikus.

Friss topikok

  • nedudgi: Pécsi, naná - ha ez nem is olyan eccerű. A jó öreg Király viszont nem hiányzott Kossuth helyére se... (2008.09.22. 07:30) A kő a hibás!
  • tomcat: A kérdés innentől egyszerű. Leveszed ezt a mocskolódást és bocsánatot kérsz, vagy megy ellened is ... (2008.04.16. 02:27) Pártlap, Kandúr, pirosbetűs

Linkblog

HTML

A lapattogzó vékony kultúrmáz

2007.08.28. 21:56 | nedudgi | Szólj hozzá!

Emese álma. Erről talán hallott már a közrend őre, valami madár volt, valami csajt ejtett teherbe. De akkor, nemá, akkor az a madár megdugta a csajt.

Azt azért nem mondanánk, hogy ez így konkrétan végigfut az igazoltatást orális aktus plusz elélvezek ahogy a cimborám hátulról megtolja a csajt-szeánszba kifuttató rendőri erőben (nem tudjuk persze, hogy a gyanús bőségű, hirtelenségű és szaporaságú esetsorban előkeveredett konkrét Rebisz-affér épp igaz volt-e. De a húgunk, a haverunk húga, az évek során eladomázgatott olyannyi esetből legalább egy már csak statisztikailag, nemzörögaharasztilag is biztos, és most épp arról beszélünk). Ám érdekes volna egyszer egy kutatás, vajon mi és mennyire tud elkülönülni az egyszerű nép fiai fejében. Merthogy nem is olyan nagyon távoli az ük- és szépapák világa, amidőn a győztes seregnek nem csak a templomi arany (az ugyan jobbára inkább a vezérkarnak) és a polgár pénzneműje volt a jogos jussa, de az elmenekülni nem tudott asszonynép fara is. Másképpen fogalmazva: ki tudná megmondani, hogy mennyire vékony az a kultúrmáz, ami le-lepattan az erőfölényével visszaélő rendőrről, aki így azután úgy véli, jogosan jut egyszer életében végre egy izgató asszonyi testhez.

Ahogy a két stoppos olaszt fölvevő egyszeri fiatal iparos, aki, khm, szerény angoltudásával megpróbálja elmagyarázni ennek a kettőnek itt a hátsó ülésen, anya és lánya, a közelben magasodó Turulszobor lényegét – annyit mindenesetre sikerül, ezt amazok döbbent tekintetéből világosan látja, hogy ez a magyarok szent állata, ami megb…ta a magyarok ősanyját. Was fucking her.

Ennyi azért a rendőrképző szakközépben is átmehet történelemből.

 

 

 


Címkék: kultúra erőszak rendőr zsanett

A bejegyzés trackback címe:

https://barkacsoland.blog.hu/api/trackback/id/tr21151569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása